USF Gaming Fair

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Студентска организација Унија студената ФОН-а ове године организује пети по реду „USF Gaming Fair” у периоду од 5. до 7. марта. Такмичарски део пројекта - Хуманитарни гејминг турнир одржаће се 5. и 6. марта на четири локације Game Pub-a: Арена, Пожешка, 27. марта и ТЦ Стадион, док ће се едукативни део пројекта под називом „Са гејмингом на ти” реализовати 7. марта у просторијама Impact Hub-a.

USF Gaming Fair” је пројекат који за циљ има да младима подигне свест о значају и потенцијалу гејминг индустрије, као и да љубитељима видео игара пружи прилику да се друже и надмећу у својим вештинама и да на хуман начин помогну онима којима је то најпотребније. Сва прикупљена новачана средства од котизација ће бити уплаћена на рачун удружења родитеља „Нурдор”.

Хуманитарни гејминг турнир (5. и 6. март) окупиће све љубитеље видео игара који ће имати прилику да се такмиче и покажу своје вештине у следећим видео играма: CS:GO, League of Legends, FIFA 21 и NBA 2K21. Сви учесници ће плаћањем котизације допринети прикупљању новца, а најбоље учеснике очекују вредне награде.

Едукативни део пројекта (7. март), под слоганом „Са гејмингом на ти”, одржаће се у Impact Hub-у, где ће сви присутни имати прилику да слушају предавања, учествују у интерактивним радионицама и панел дискусији, како би се на тај начин упознали са гејминг индустријом. Током целог дана посетиоцима ће бити доступна ретро чил зона у којој ће моћи да се опусте и да се, кроз времеплов видео игрица, присете дана детињства.

Важност USF Gaming Fair-а су препознали многи партнери и пријатељи, који су подржали реализацију пројекта. Генерални партнер овогодишњег пројекта је компанија „Гигатрон”.

Унија Студената ФОН-а је студентска организација која је основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне тимски дух, колегијалност и креативност код младих. Наша организација подсетиче проактивност и активизам студената и свим својим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организовања пројеката, као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера: ФОН QUIZ, Хуманитарни спортски турнир, Хуманитарно stand up вече, Yard Sale и USF Gaming Fair.

За све додатне информације можете посетити нашу Facebook страницу USF Gaming Fair, инстаграм профил:usf_gamingfair или нас контакритати путем мејла: [email protected].

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности