Зум кафица - 45 минута о асертивности

// Категорије: Инфо |

Уколико се препознајете у једној од следећих ситуација:

имам страх са изразим своје мишљење, не знам како да се изборим за себе; бојим се да се пријатељи не наљуте уколико их одбијем за услугу или излазак, непријатно ми је да примам али и да дајем комплименте, нисам од оних који искористе прилику за умрежавање чак и кад им је пред носом…

…дођите на ЗУМ кафицу да заједно нађемо одговоре.

Са Светланом причамо о томе како да на искрен, отворен, директан начин изразим своја уверења, мисли и осећања и заузмем се за своја права без угрожавања права других.

Психолошкиња Светлана Кијевчанин је после дипломирања на Филозофском факултету радила као асистенткиња на предметима Педагошка психологија и Ментално тестирање деце. Паралелно је била једна од оснивачица Групе Мост - удружења за сарадњу и посредовање у сукобима где је учествовала у креирању и имплементацији бројних програма у области ненасилне комуникације и конструктивног решавања сукоба. Од 2000. ради у међународним невладиним организацијама. Тренутно на функцији вође тима за развој кадрова и обука на „USAID“-овом пројекту за конкурентну привреду.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду, на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у протекле две године.

Попуните пријавни формулар најкасније до 23.2. у 9 часова.

"Зум кафица - 45 минута са ... " представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности