ИЗБОРИ ЗА МЕСТА У СТУДЕНТСКОМ ПАРЛАМЕНТУ ФОН- а

Избори за места у студентском парламенту ФОН- а се ближе. До сада смо приметили две листе, актуелну Унију студената и нову листу ЛСФ. И једнима и другима смо послали питања и ускоро очекујемо одговоре. Уколико се појави још нека листа, молимо вас да се јавите на наш мејл info@puskice.org како бисмо чули и ваше идеје и предлоге. Такође, после представљања на нашем сајту, отворен је позив свим листама на online дебату коју ће водити наш модератор. Циљ те дебате би био сукобљавање различитих мишљења и идеја, док је циљ посебних интервјуа елементарно упознавање са свим листама. 

Дебата би се одвијала преко Google Hangouts- а. Свака листа би одабрала по једног представника, који би сукобљавали мишљења поштујући унапред одређена правила. Такође, све колеге би имале прилику да поставе питања online, односно преко Фејсбук налога у коментарима поста. Дебату бисмо преносили на YouTube- у.

С обзиром да желимо да знамо да ли су обе опције, али и остале колеге, за овакав вид дебате организујемо гласање на Фејсбук страници. Love- Желим да учествујем на online дебати студентских представника са неутралним модератором из Пушкица, WoW- желим да учествујем на дебати студентских представника на ФОН-у, Angry- не интересује ме дебата. Гласајте на нашој Фејсбук страни где је прикачена ова вест. 

Екипа Пушкица жели да развија здраву комуникацију и једнак медијски простор за све. Поред тога наш циљ је повећање нивоа колегијалности, па вас у том смислу позивамо да нам доставите ваше материјале за припрему испита, с обзиром на то да колоквијуми куцају на врата.

Не мењајте канал, на правом сте месту...

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

18 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности