ДИЗАЈН ЈЕ СВУДА, ДЕВЕТИ ПУТ У БЕОГРАДУ

Удружење студената технике Европе – Београд, девети пут заредом организује семинар дизајна и брендирања, BEST Design WEEK , од 18. до 25. маја 2019. године на факултету oрганизационих наука.

Циљ пројекта је да се заинтересованим студентима техничко-технолошких и природно- математичких факултета омогући бесплатно савладавање и усавршавање графичког дизајна, web дизајна и дигиталне фотографије. Радионице су намењене онима који тек улазе у свет дизајнирања и брендирања, као и онима који имају искуства али желе да науче још више.

Семинар се састоји из шест радионица:

Graphic Design Basic – радионица у којој се студенти могу опробати у улози графичког дизајнера и научити основе софтвера који им помажу да изразе своју креативност.
Graphic Design Advanced– прилика за све оне који знају да користе рачунарске програме графичког дизајна а желе да се усаврше у брендирању и осмишљавању лого-а.
● Web Design Basic – намењен је студентима који желе да се упознају са светом њеб дизајна кроз његове основе - писање кодова користећи програмске језике CSS и ХТМЛ.
Web Design Advanced – за напредне полазнике који су савладали писање кодова али им је потребна помоћ JavaScript-а да учине свој сајт још бољим.
● Digital Photography Basic – за све који желе да савладају основе фотографије, и да своје вештине фотографисања подигну на виши ниво.
Digital Photography Advanced– право место за смеле студенте који коначно желе да са аутоматских пређу на ручна подешавања ДСЛР фотоапарата и овде су такви фотоапарати обавезни.


Уз наведених шест радионица, организујемо и дан посвећен трендовима савременог дизајна – Design Insight. Циљ је да студентима, заинтересованим да се баве дизајном и брендирањем, представимо нове производе, могућности, алате и технологије у свету фотографије и дизајна. Предавању ће моћи да присуствују сви учесници, као и заинтересовани студенти који нису учесници семинара. Више информација о радионицама можете пронаћи на сајту https://bdw.best.rs/.  Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.


Пријаве ће бити отворене од 22. априла до 11. маја на сајту https://bdw.best.rs/

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности