Ово је твоја прилика: Врућа столица 2017

// Категорије: Биз | Инфо |

Како да напишем добар CV? Да ли сам превише изазовно обучена? Како да оставим добар утисак на разговору за посао? Да ли је то довољно? Све су ово питања која муче сваку младу особу на самом почетку каријере. Уколико и ти имаш сличне дилеме, Врућа столица те припрема за твој највећи изазов до сада. Ово је твоја прилика!

Четврту годину заредом ФОН-ов центар за развој каријере организује пројекат Врућа столица на Факултету организационих наука. Студенти Београдског универзитета биће у прилици да 27. маја присуствују занимљивом пројекту који се бави начином селекције кадрова. Ове године тема предавања обухвата примену Linkedin пословне друштвене мреже као једног од начина селекције кандидата, које ће одржати угледни професор са Факултета организационих наука проф. Младен Ђурић.

Да би и ове године Врућа столица оправдала епитет интерактивног пројекта, акценат је стављен на радионице. Сви присутни моћи ће да чују корисне савете о писању CV-а, правилном изражавању и понашању током разговора за посао.  Радионице ће водити:

  • Зоран Бирчанин и Марко Бабић из компаније Wurth Србија са темом: Процес регрутације и селекције,
  • Тања Божић из компаније Continental која ће присутнима причати на тему „Будућност у запошљавању“,
  • Ана Савић и Ђурђија Старевић из компаније Joorney које ће обрађивати тему „Start up structuring“ и
  • Сања Колеска из компаније Deloitte са темом: How to make an impact that matters;

Kako Vruća stolica nije još jedan „10 saveta za pisanje uspešnog CV-a“ projekat u nizu, studenti će imati priliku da se oprobaju u simulaciji intervjua u realnim kompanijama i okolnostima. Интервјуи ће бити одржавани у компанијама Wurth, Joorney, Deloitte, Adria Media и Heineken, у зависности од могућности компанија, а пријаве за слање CV-а трајаће од 27.5.2017. до 3.6.2017.

Пријаве за пројекат су отворене 20. маја  и трајаће до 24. маја у 23:59 на www.fonovcentar.rs . За више инфомација о догађају посетите страницу ФОН-овог центра за развој каријере. Искористи јединствену прилику и нека Врућа столица буде твој први корак ка успешној каријери!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности