Бесплатне пријаве за TEDxZemun 2016: Како да постанем човек који мења свет

// Категорије: Биз | Инфо |

Ако тражите инспирацију ове јесени, наћи ћете је на TEDxZemun конференцији 6. новембра у Madlenianum-у. Ово ће бити сјајна прилика да чујемо људе који имају другачији поглед на свет и инспиришу нас да мењамо себе и своје окружење, и остваримо оно што нисмо знали да можемо.


Сви заинтересовани за бесплатно учешће на овогодишњем TEDxZemun могу се пријавити на следећем линку. Рок за пријаву је субота, 29. октобар, а број места је ограничен.

 

О чему ће бити речи на овогодишњем TEDx-у?

 

Како направити нову генерацију Способњаковића, како вам 10 дана у инвалидским колицима може променити поглед на свет, те зашто је, иако мало ко од нас верује у то, баш Србија земља могућности, неке су од занимљивих тема које ћемо чути на овогодишњој TEDxZemun конференцији.

Како је од навијача фудбалског клуба РАД постао директор Мајкрософт развојног центра у Србији који данас има преко 200 талентованих програмера, испричаће нам Драган Томић. Он шаље поруку да је Србија земља која има будућност, а најбољи адут који има за то је ИТ индустрија.

Родољуб Шабић, повереник за информације, објасниће нам на који начин се може успети у систему, а сачувати свој интегритет и вредности.

А зашто је некада ok ићи сам против свих како бисмо живели наша убеђења и успели у томе, испричаће нам Марко Мудринић, суоснивач регионалном пословно-технолошком магазину Нетокрација.

Међу говорницима ће се наћи и други занимљиви предавачи, а списак погледајте овде.

Циљ TEDxZemunED конференције је да се млади подстакну да промене нешто у свом животу и окружењу. Конференцију су подржали Америчка амбасада, Humanity, SAGA, Endava, Adecco Information Technology, Нафтна индустрија Србије, Wellness, Trizma, Poslovi.infostud.com и други.

Иначе, TED је скраћеница од речи Technology, Entertainment, Design (технологија, ентертејнмент и дизајн). Прва конференција одржана је 1984. године у Калифорнији. На TED-овим конференцијама говорили су и оснивач Мајкрософта Бил Гејтс, Стив Џобс, бивши британски премијер Гордон Браун и други. TED је временом постао ослонац за идеје које мењају свет кроз различите иницијативе. TEDx су локални, независно организовани догађаји, који окупљају људе који желе да доживе искуство TED-а. Ознака x значи да је реч о независном догађају, организованом на основу лиценце коју издаје TED.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности