Global Talent - презентација пракси у иностранству

Да ли си спреман за своју будућност?

Незапослено је 51% младих у Србији. Чак 34% младих у Србији није задовољно образовањем стеченим на факултету. Преко 30% студената сматра да их је за тржиште рада припремило искуство које су стекли поред факултета.

Да ли ти ови проценти показују колико је важно да не пропустиш прилике које ти се пружају?

Студентска организација AIESEC те позива да искористиш прилику и посетиш презентацију програма пракси у иностранству.

Take your chance - Презентација пракси у иностранству одржаће се у четвртак (24.12.2015.) на Економском факултету у Београду са почетком у 20х. Уколико желиш да обезбедиш своје место на овом догађају, попуни пријаву: http://bit.ly/TakeYourChance_prijava 

Global Talent је програм стручних пракси који ти пружа могућност да примениш теоријска знања стечена у току студија на међународном тржишту, добијајући притом релевантно стручно искуство у интернационалном окружењу које ће те касније диференцирати на тржишту рада. На Global Talent пракси добијаш прилику да усавршиш страни језик, прикупиш трикове за рад у иностранству и искусиш самосталан живот у другој средини и култури.

Праксе у оквиру овог програма обављају се у компанијама у иностранству. Своје искуство можеш пронаћи у области маркетинга, односа са јавношћу, едукације, ИТ-а и многих других.

На догађају Take your chance говориће студенти који су се недавно вратили са Global Talent праксе, представници компанија у Србији и чланови AIESEC-a који представљају подршку студентима у процесу проналаска и реализације праксе, па је ово савршена прилика да сазнаш све што те интересује о Global Talent праксама.  

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. За више информација посетите http://aiesec.rs/ и https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 15

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности