БЕСПЛАТАН СЕМИНАР ЛИЧНИХ И ПРОФЕСИОНАЛНИХ ВЕШТИНА „SOFT SKILLS ACADEMY“

У 2010. години удружење студената електротехнике Европе - Истек локални комитет Београд је дошло на идеју да кроз низ интерактивних тренинга омогући студентима да се боље опреме за успешну каријеру. Током година, разни комитети нашег удружења су препознали важност вештина које Soft Skills Academy пружа, тако да се данас овај семинар одржава у 18 европских градова. Са задовољством Вас обавештавамо да се ове године, јубиларни десети пут, организује бесплатан семинар личних и професионалних вештина „Soft Skills Academy“ за све студенте Универзитета у Београду. Семинар личних и професионалних вештина се одржава у периоду од 16. до 19. маја 2019. године.

Подршку пројекту „Soft Skills Academy“ пружили су Електротехнички факултет, Универзитет у Београду и Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Наше удружење, већ дуг низ година, организује семинар “Soft Skills Academy” са циљем да амбициозним студентима пружи прилику да побољшају неопходне професионалне вештине које не дотичемо током формалног образовања. Током четвородневног семинара 50 одабраних учесника ће бити у прилици да присуствује едукативним тренинзима. Биће организовано седам специјализованих тренинга на тему презентационих вештина, организације времена, рада у тиму и многих других. Тренинге ће водити међународно сертификовани Истек тренери, као и представници водећих консултантских и ревизорских компанија са којима смо остварили сарадњу. По завршетку семинара учесницима ће бити додељени сертификати потписани од стране организатора.

“У данашње време поседовање факултетске дипломе постаје норма. Да бисте баш ви добили посао о коме маштате, потребно је да се истакнете у мору квалификованих кандидата. Академија “меких” вештина вам пружа шансу за то! Поред техничких знања, организација времена, презентационе и комуникационе вештине су неке од неопходних вештина за успех младих стручњака. Похађањем Академије, студенти праве велики корак на личном и професионалном нивоу, и тиме постају спремнији за све оно што их чека у пословном свету.“, поручују организатори пројекта.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем сајта softskillsacademy.rs у периоду између 22. априла и 7. маја. За све додатне информације можете посетити нашу фацебоок и инстаграм страницу! О Удружењу студената електротехнике Европе - Истек Удружење студената електротехнике Европе - Истек (EESTEC) представља аполитичну, невладину и непрофитну волонтерску организацију. Истек је основан 1986. године у Ајдховену, у Холандији, а данас постоји на 53 универзитета у 26 држава Европе. Истек окупља студенте електротехнике и рачунарства широм Европе са циљем унапређења њиховог академског, професионалног и друштвеног живота. Кроз бројне активности, укључујући стручне радионице, културне размене и интернационалне конференције, Удружење подстиче ширење мреже интернационалних контаката, као и размену идеја између будућих инжењера. Истек Локални комитет Београд је пуноправан члан Удружења од 2000. године и тренутно је један од најбројнијих и најбоље организованих комитета у Европи.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

18 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности