Енергија клабинга и овог лета на Lovefestu

// Категорије: Забава | Инфо |

Београд, 20. јул 2016. – Овог лета од 4. до 6. августа Heineken Lovefest ће прославити свој десети рођендан, а према већ познатој традицији Smirnoff Energy Stage ове године слави уз ди-џејеве којима је пуштање музике са винила готово у крви.

На највећу андерграунд бину у Србији стиже Phil Weeks, симпатични Француз који је толико посвећен својој публици да чак има и YouTube влог намењен свим фановима. Својим каријерама дугим скоро три деценије искуство на бини ове године диктирају Anthony Parasole и Rick Wilhite, који је готово уткан у DNK електронске музичке сцене.

На Smirnoff Energy Stage долази и Delta Funktionen, који је од дечака који слуша “ону чудну музику”, израстао у човека који “тресе” денсфлорове широм света! Нежан са својом музиком и пажљив са речима, Joey Anderson је дефиниција правог андерграунда. Воли да прави музику ноћу када је све тихо и овог лета отвара програм Energy Stage- a. Своје виниле завртеће и Лакути, Marccelo Napoletano, Barthelemy Vincent, као и ди-џеј колектив Horse Meat Disco.

На Energy Stage- у наступиће и домаћи извођачи међу којима су Мањане, Phillie P, Троле, СМТ#НГ, ПТЖЦ македонски ди-џеј Alex Acid, гости из Црне Горе Bi Good и Gilerz, а фестивал на бини за љубитеље винила затвориће Никола Вемић и Ali Guney.

Промо цена карте још 3 дана
Промотивне улазнице по цени од 25 ЕУР биће актуелне још три дана, када ће сви посетиоци карту моћи да купе по редовној цени од 32 ЕУР. И даље није касно да окупите екипу најбољих пријатеља и заједно уштедите, јер при куповини три карте за фестивал четврта улазница је бесплатна, а карте се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности