JobFair19— Креирај своју будућност!

Сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природноматематичких факултета „JobFair19 — Креирај своју будућност!” одржаће се 4. и 5. новембра 2019., јубиларни петнаести пут, у згради Техничких факултета у Београду. Организатори пројекта су две студентске, аполитичне и непрофитне организације Истек — Локални комитет Београд и БЕСТ — Локална група Београд.

Петнаесту годину заредом, студенти волонтери помажу колегама да пронађу шансу за запослење и да у складу са мисијом и визијом Сајма смање незапосленост међу младима и задрже стручни кадар у нашој земљи. Учествовањем у многобројним пропратним садржајима „JobFair19”-а, поред каријерног напретка, посетиоцима се пружа и јединствена прилика за личним и професионалним развојем. 

Годинама уназад, Сајам повезује студенте, компаније и образовни систем у нашој земљи. Директним контактом, студенти и дипломци имаће прилику да се упознају са компанијама из техничко-технолошких и природно-математичких области и сазнају која су знања и вештине неопходне како би се дошло до запослења, као и увид тренутну тржишну потражњу. Посетиоци Сајма ће имати прилику да бесплатно присуствују панел дискусијама и трибинама на актуелне теме, које ће држати стручњаци и представници компанија, као и прилику да се опробају у правом разговору за посао и семинару професионалних вештина „„LevelUp — Подигни ниво својих вештина”.
Током петнаест година Сајма, двеста компанија је имало прилику да се представи студентима и дипломцима. Прошле године, Сајам је обишло пет хиљада и петсто посетилаца, док ове године очекујемо да ће се тај број надмашити.

Неке од компанија које ће студентима и дипломцима пружити прилику за запослење су Microsoft Development Center Serbia, RT-RK, HDL Design House, Asseco, VIP, Levi9, Telenor, P3, Fishing Booker, Elsys и Ависто и многе друге.

Из године у годину, широм земље, интересовање студената за „JobFair19”-ом је све већа и већа. Из тог разлога организатори се труде да сваке године представе Сајам свим студентима у Србији, радећи на јачању националног карактера „JobFair19”-а. Сајам има пуну подршку Универзитета у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу.

За више информација можете посетити страницу Сајма www.jobfair.rs или званичну Фејбук страницу https://www.facebook.com/jobfairrs

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

5 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности