Пријаве за Code Beyond су отворене!

// Категорије: Студентске организације | ИТ | Инфо |

Удружење студената технике Европе - БЕСТ Београд организује CodeBeyond, интензивно програмерско такмичење које ће такмичарима пружити нова искуства из области информационих технологија. Учесници такмичења биће у могућности да кроз решавање реалног програмерског проблема, уз подршку ментора са програмерским искуством, искажу своју креативност и иновативност стварајући конкурентно софтверско решење.

Такмичарски изазов састоји се из решавања једног главног задатка, који ће бити додељен на дан отварања самог такмичења. Такмичење ће се одвијати тако што ће учесници радити на решавању овог проблема два дана од куће и један дан у просторији самог такмичења где ће уз подршку својих ментора, који ће им бити увек доступни, радити на решавању реалних програмерских проблема. У току свечаног отварања биће одржане интерактивне трибине о програмирању које ће знање такмичара повећати за још један корак.

“Интензивно програмерско такмичење као што је CodeBeyond омогућава нашим младим ИТ стручњацима да покажу своје умеће, сналажљивост, тимски дух, ентузијазам и тако покушају да побољшају стваран свет и реше конкретне проблеме. Та директна повезаност између виртуелног и стварног је заправо и највећа врлина овог такмичења” рекла је Драгана Шиндић главни организатор.

За такмичење које ће се одржати од 13 - 17. априла 2018. године, биће одабрано 6 до 7 тимова који ће се састојати од 3 до 4 члана, као и појединци од којих ће бити накнадно састављени тимови. Свечано отварање, као и дан за рад са менторима, биће одржано у просторијама ICT HUB-а који је подржао овај пројекат.
Пријаве ће бити отворене 16. марта путем форме на сајту www.code.best.rs

Удружење студената технике Европе - БЕСТ Београд је невладина, непрофитна и нестраначка студентска организација. БЕСТ (енг. Board of European Students of Technology) окупља студенте инжењерских усмерења на 96 универзитета у 33 земље Европе. БЕСТ Београд је кроз своје активности омогућио да више од 1500 студената Универзитета у Београду посети едукативне и културне програме широм Европе, као и да више од 2000 европских студената упозна Београд.
Веб: www.best.rs

 

 

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

15 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности