„SOFT SKILLS ACADEMY - Унапреди своје способности!“

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

У 2010. години Удружење студената електротехнике Европе - Локални комитет Београд је дошло на идеју да кроз низ интерактивних тренинга омогући студентима да се боље опреме за успешну каријеру. Током година, разни комитети нашег Удружења су препознали важност вештина које Soft Skills Academy пружа, тако да се данас овај семинар одржава у 18 европских градова.

Са задовољством Вас обавештавамо да се и ове године организује бесплатан семинар личних и професионалних вештина „Soft Skills Academy“ за све заинтересоване студенте, у дигиталном издању! Семинар се одржава у периоду од 14. до 16. маја 2021. године.

Наше удружење, већ дуг низ година, организује семинар “Soft Skills Academy” са циљем да амбициозним студентима пружи прилику да побољшају неопходне професионалне вештине које не дотичемо током формалног образовања. Како због тренутне епидемиолошке ситуације нисмо у могућности да се окупимо уживо, једанаест година традиције настављамо уз помоћ модерних средстава комуникације. Током тродневног семинара 30 одабраних учесника ће бити у прилици да присуствује едукативним и интерактивним тренинзима преко онлајн платформи. Учесници ће тренинге, које држи сертификовани Истек тренери, моћи да прате из удобности свог дома, а по завршетку академије ће им бити додељени сертификати потписани од стране организатора.

“У данашње време поседовање факултетске дипломе постаје норма. Да бисте баш ви добили посао о коме маштате, потребно је да се истакнете у мору квалификованих кандидата. Академија “меких” вештина вам пружа шансу за то! Поред техничких знања, организација времена, презентационе и комуникационе вештине су неке од неопходних вештина за успех младих стручњака. Похађањем Академије, студенти праве велики корак на личном и професионалном нивоу, и тиме постају спремнији за све оно што их чека у пословном свету.“, поручују организатори пројекта.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем сајта softskillsacademy.rs у периоду између 26. априла и 3. маја! За све додатне информације можете посетити нашу Фејсбук и Инстаграм страницу @SSA_Belgrade!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности