Пети Incitement догађај са темом “(Не)Искоришћене прилике”

// Категорије: Забава | Инфо | Вести |

Incitement Србија и овог месеца организује један од својих догађаја са темом "(Не)Искоришћене прилике". Догађај ће се одржати 27. марта у Impact HUB-у у Београду (Македонска 21), са почетком у 19ч. Овог пута имаћете прилику да слушате о могућностима које нас окружују као и о стварима потребним да бисмо их искористили. Incitement Србија верује да су прилике свуда, да путујете, да откријете, да направите и да је само потребно да будете довољно будни да их уочите и довољно храбри да их искористите!

Као и до сада, очекују вас 3 говорника и 3 инспиративне приче о искоришћеним и неискоришћеним приликама. У овој епизоди то су Даница Радишић, Дениз Хоти и Немања Церовац.

Овог пута у склопу догађаја биће одржан и „Сајам прилика“ како би вам приближили неке од могућности које вас окружују. На сајму ће вам се представити:

Youth For Understanding Србија
AIESEC
Београдски тркачки клуб
Shhhumigrad
Градска герила
Фабрика фотографа
Србија у покрету

Било да сами стварате себи прилике или да тражите нове ова епизода Incitementa је права прилика за вас!

Incitement Србија је део глобалне мреже која помаже људима да се повежу, изнесу своје идеје и преузму иницијативу, да би од окружења у ком живе направили окружење какво желе.

Сваки од догађаја има другачију тему, о којој причају три говорника. Око задате теме, окупљамо различите профиле људи, дајући им шансу да се упознају и повежу, као и да чују серију занимљивих говора, који ће их покренути на акцију. Дајемо им прилику да поделе своје идеје са другима и мотивишемо их да их спроведу у дело.

Информације о говорницима и организацијама које учествују на „Сајму прилика” као и пријаву за догађај можете пронаћи на линку.

Are you ready to be INCITED?!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 1

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности