Хуманитарно Stand up вече на ФОН- у

Београд, Србија - 28. априла на Факултету организационих наука с почетком у 19 часова, биће одржано друго по реду хуманитарно Stand up вече, које организује Унија студената ФОН-а у сарадњи са хуманитарном организацијом Хуманијада у оквиру њиховог пројекта Ноћ Хуманијаде.


Студенти ће имати прилику да уживају у хумору најпознатијих имена домаће stand up сцене, као што сто су Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис, Срђан Слијепчевић и Срђан Јовановић.


Ноћ Хуманијаде представља јединствен пројекат који окупља све факултете Београдског универзитета где сваки за себе организује хуманитарно догађање, а циљ овогодишњег пројекта , поред добре забаве, смеха и дружења, је прикупљање потребних новчаних средстава за Клиничко-болнички центар Звездара.


Дођите овог петка на ФОН да се заједно смејемо и учинимо нешто корисно за нашу заједницу.       


За више информација посетите Унија студената ФОН-а или позививницу за догађај .

Унији студената ФОН-а:


Унија студената ФОН-а је новооснована студентска организација на Факултету организационих наука, која је почела са радом 2016. године са циљем да подигне свест о студентским правима и утиче на бољу информисаност и колегијалност међу студентима. Иако важи за младу организацију, њени чланови су у протеклој години имали прилику да успешно реализују четири пројекта. Поред хуманитарне Stand up вечери, у 2017. години су реализована још три пројекта, како хуманитарног, тако и друштвено - одговорног карактера. Кроз пројекте сви чланови имају прилику да се едукују, усавршавају и стичу искуство у областима које су у корелацији са њиховим интересовањима, што им даје мотивацију да у будућности буду још креативнији и одважнији у реализацији пројеката.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности