Plaćena stručna praksa u oblasti marketinga u Zhuhaiju, Kina

Susrećući se sa sve većim izazovima pri zapošljavanju, mladi danas moraju da budu aktivni i van studija kako bi stekli što više preduslova za pronalaženje dobrog radnog mesta. Stručna praksa u inostranstvu je jedna od odličnih prilika za lično i stručno usavršavanje, za vreme kojih praktikanti stiču vredno radno iskustvo i imaju priliku da steknu praktično znanje u struci.

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U današnje vreme, online tržište se nezaustavljivo razvija, pa tako i potražnja za ljudima koji imaju znanja da na njemu rade.

Zbog toga u sklopu programa izdvajamo marketinšku praksu u Zhuhaiju, Kina tokom koje praktikanti imaju prilike da rade upravo u ovoj oblasti. Za vreme prakse, praktikanti imaju priliku da prošire svoja znanja u oblasti menadžmenta, organizacije, komunikacija i timskog rada. Takođe, od njih se očekuje da rade na online platformi i društvenim mrežama kompanije, odgovaraju mušterijama i prikupljaju povratne informacije za kompaniju, kao i da pripremaju promotivni materijal, aktivno rade na promovisanju kompanije.

Radno vreme: 8 časova dnevno, nedeljom se ne radi

Plata: 750$

Trajanje prakse: 5-7 meseci

Uslovi prijave za praksu:

  • Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama to možete učiniti na sajtu. Ili se direktno prijavite na: prijava Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih par dana.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
3
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

11 + 1

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti