Плаћена стручна пракса у области маркетинга у Зхухаију, Кина

Сусрећући се са све већим изазовима при запошљавању, млади данас морају да буду активни и ван студија како би стекли што више предуслова за проналажење доброг радног места. Стручна пракса у иностранству је једна од одличних прилика за лично и стручно усавршавање, за време којих практиканти стичу вредно радно искуство и имају прилику да стекну практично знање у струци.

Глобал Талент је програм стручних пракси у иностранству који студентима и дипломцима пружа прилику за професионално искуство и лични развој у мултикултуралном окружењу радом у компанијама и институцијама широм света. У данашње време, онлине тржиште се незаустављиво развија, па тако и потражња за људима који имају знања да на њему раде.

Због тога у склопу програма издвајамо маркетиншку праксу у Зхухаију, Кина током које практиканти имају прилике да раде управо у овој области. За време праксе, практиканти имају прилику да прошире своја знања у области менаџмента, организације, комуникација и тимског рада. Такође, од њих се очекује да раде на онлине платформи и друштвеним мрежама компаније, одговарају муштеријама и прикупљају повратне информације за компанију, као и да припремају промотивни материјал, активно раде на промовисању компаније.

Радно време: 8 часова дневно, недељом се не ради

Плата: 750$

Трајање праксе: 5-7 месеци

Услови пријаве за праксу:

  • Студенти и дипломци до 30 година
  • Знање енглеског језика

Уколико желите да се додатно информишете о овој или сличним праксама то можете учинити на сајту. Или се директно пријавите на: пријава Након пријављивања, бићете контактирани у наредних пар дана.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
3
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

17 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности