BELGRADE YOUTH FAIR 2016 - TVOJA ŠANSA

// Категорије: Инфо | Праксе и запослење |

У Београду ће се 4. и 5. марта у просторијама хотела Metropol Palace одржати Belgrade Youth Fair, највећи догађај за младе, који ће окупити најбоље компаније у земљи и региону, али и институције од значаја за квалитет живота младих у Србији. Програм манифестације трајаће од 11 до 19 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.

Циљ ове манифестације, коју организује омладинска организација EKOF Media Group, јесте повезивање младих са компанијама и институцијама, како и наводи Милош Чевизовић, менаџер пројекта Belgrade Youth Fair & Conferences „Значај пројеката јесте прављење корака ка разбијању баријера које данас постоје између младих и компанија, односно послодаваца. Њима се повећава запошљивост младих и спречава одлив мозгова из наше земље.“ 

Студентима и средњошколцима ће бити пружена шанса упознавања са начином функционисања највећих компанија и институција, као и усвајања нових знања и вештина. Студенти већ сада могу да шаљу своје радне биографије на маил, који ће бити на располагању свим компанијама све до наредног сајма. У оквиру догађаја, средњошколци ће моћи да се боље упознају са радом и организационом структуром излагача и да на основу интеракције са њима дођу до закључака о томе који су образовни профили најтраженији у компанијама за које су заинтересовани, као и које образовне профиле и компетенције компаније захтевају да би некога запослиле.

Ова манифестација вам пружа:
• директно комуницирање са менаџерима за запошљавање највећих компанија у Србији,
• добијање могућности за праксу или запослење,
• начин да се запослите на жељеној позицији,
• корисне информације из прве руке,
• добијање сертификата и бројних поклона,

Своје место на Belgrade Youth Fair-у можете резервисати путем следећег линка.

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности