ИТ конференција за искусне програмере - предавачи из целог света 20. и 21. маја у Београду

// Категорије: Инфо |

Светски познати предавачи из Америке, Швајцарске, Либана, Бугарске, Румуније, окупиће се  20. и 21. маја у Crowne Plaza хотелу у Београду, на конференцији која ће се одржати у оквиру ИТконекта, највећег ИТ догађаја у Србији.  На конференцији ће се говорити о PHP-у, Laravelu, Javi, као и другим актуелним програмским језицима и технологијама у ИТ-ју данас. 

Ова конференција је намењена искусним програмерима, а пријаве су отворене на следећем линку. Број места је ограничен.

Виртуелна реалност, следећа велика ствар која ће постати наша свакодневица у будућности, једна је од незаобилазних тема на конференцији. Пре неколико месеци Unity је објавио изузетан алат, EditorVR, који омогућава рад и креирање VR пројекта унутар VR окружења. Како овај алат функционише и колико олакшава изградњу VR света, из прве руке показаће нам Amir Ebrahimi, који води VR тим у Unity-ју, највећој светској компанији за креирање и развој 2Д, 3Д, VR и AR игара и искустава.

Mahmoud Zalt, један од 10 највећих стручњака на свету за Laravel, нови PHP фрејмворк, причаће о томе зашто у 2017-ој години уместо традиционалних web апликација базираних на HTML-у, треба правити API оријентисане апликације?

Zend консултант Adam Culp ће причати о тестирању у PHP-у, а биће речи и неким новим трендовима у IT-ју као што је IoT, Machine Learning, Big Data и друго. Свима који имају или планирају свој startup помоћи ће занимљива тема - приручник како преживети ако сте ИТ startup у Србији.

Главни покровитељ конференције је Qуантоx Тецхнологy, а конференцију су подржали и компаније Endava, Avisto Eastern Europe, TNation, 3AP, enjoy.ing и други.

Иначе, конференција се одржава у оквиру ИТконекта (www.it-konekt.com), највећег ИТ догађаја у Србији. На овогодишњем ИТконекту представиће се преко 30 ИТ компанија и понудити своје послове 20. и 21. маја у хотелу Crowne Plaza. ИТконект ће, осим компанија, окупити и ИТ организације, ИТ едукативне установе, гејминг сцену. ИТконект је прошле године за два дана посетило скоро 3000 ИТ стручњака. Ово је једини догађај који на једном месту окупља целу ИТ сцену у Србији.

Улаз на догађај је бесплатан, а пријаве су обавезне на следећем линку. Довољно је само направити профил, чиме је осигуран улаз на догађај.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности