Jovo Vujanović prijavio doktorsku disertaciju na FON- u (njuz)

// Kategorije: Gde su, šta rade? | Intervju | Fakultet |

Direktor često svojatanog preduzeća „Novi Sad- GAS“, gospodin Jovo Vujanović odlučio je da svoje znanje produbi kako bi ovo preduzeće bilo još uspešnije. Prema informacijama do kojih smo došli, najpoznatiji menadžer na Balkanu, prijavio je doktorat na temu „Primena najsavremenije teknologije u oblasti gaskacije na modelu tržišno orijentisanog preduzeća kako bi se izbegli kvarevi na mrežama- teorijske koncepcije i iskustva Novog Sata“.

Gospodin Jovo smatra da će ovim velikim korakom uspeti da bolje odgovori na sve dinamičnije impulse sa tržišta. „Veoma mi je drago da obavestim javnost da sam prijavio doktorsku disertaciju i to na Fakultetu organizacionih nauka. Nezgodno je da se čoek sam kvali, te ne bih otkrivao detalje u vezi sa mojim radom. Ja sve ovo radim za dobrobiti građana“, izjavio je Jovo u domaćinskoj atmosferi u sedištu kompanije koju vodi.

Na naše pitanje zašto baš FON, Vujanović odgovara:

„Čuo sam da veoma lako i brzo mogu da napišem doktorat. Dovoljno je samo da prekopiram malo sa Vikipedije o teknologiji, a primere imam iz mog preduzeća. Teorijski deo ću uzeti i iz stranih naučnih radova. Siguran sam da će rad biti odobren.“

O svemu ovome smo pokušali da dobijemo komentar dekana FON-a, gospodina Suknovića, ali njegova sekretarica je rekla da je on ceo dan zauzet sastancima i da će tako uvek biti kada je ova tema u pitanju.

Ne menjajte kanal, na pravom ste mestu...

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
9
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

1 + 17

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti