Јово Вујановић пријавио докторску дисертацију на ФОН- у (њуз)

// Категорије: Где су, шта раде? | Интервју | Факултет |

Директор често својатаног предузећа „Нови Сад- ГАС“, господин Јово Вујановић одлучио је да своје знање продуби како би ово предузеће било још успешније. Према информацијама до којих смо дошли, најпознатији менаџер на Балкану, пријавио је докторат на тему „Примена најсавременије текнологије у области гаскације на моделу тржишно оријентисаног предузећа како би се избегли квареви на мрежама- теоријске концепције и искуства Новог Сата“.

Господин Јово сматра да ће овим великим кораком успети да боље одговори на све динамичније импулсе са тржишта. „Веома ми је драго да обавестим јавност да сам пријавио докторску дисертацију и то на Факултету организационих наука. Незгодно је да се чоек сам квали, те не бих откривао детаље у вези са мојим радом. Ја све ово радим за добробити грађана“, изјавио је Јово у домаћинској атмосфери у седишту компаније коју води.

На наше питање зашто баш ФОН, Вујановић одговара:

„Чуо сам да веома лако и брзо могу да напишем докторат. Довољно је само да прекопирам мало са Википедије о текнологији, а примере имам из мог предузећа. Теоријски део ћу узети и из страних научних радова. Сигуран сам да ће рад бити одобрен.“

О свему овоме смо покушали да добијемо коментар декана ФОН-а, господина Сукновића, али његова секретарица је рекла да је он цео дан заузет састанцима и да ће тако увек бити када је ова тема у питању.

Не мењајте канал, на правом сте месту...

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
9
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности