Incitement: Предузетништво као животни стил

// Категорије: Биз | Инфо |

Како храна коју једемо утиче на целокупан квалитет нашег живота?

Сведоци смо великих промена које се дешавају широм света - од мигрантске кризе до еколошких катастрофа. Ови глобални проблеми утичу на наш свакодневни живот и наш опстанак зависи од нашег понашања и поступака. Иновативан и предузетнички приступ развијају наш потенцијал као и људски, социјални и финансијски капитал. Иновација је постала неопходна због све компликованијег света у коме бизнис, јавна предузећа, организације цивилног друштва и поједници функционишу. Lifestyle Entrepreneurship догађај је прилика за младе људе да изграде свој капацитет дизајнирања одрживије будућности уз јаку мотивацију и грађење вештина заједно са локалним вршњацима и предузетницима. 

Догађај ће се одржати у среду 01. јуна 2016. године у 18:00 часова, у Impact Hub-у, Македонска 21, Београд.

Lifestyle Entrepreneurship догађај је за младе људе који желе да постану утицајни лидери у својој области. Догађај ће се фокусирати на грађење предузетничких вештина 21. века - као што су креативност, колаборација и ефикасна комуникација. Способност критичког размишљања, успостављања јаке сарадње, ефективне комуникације, генерисања прототипа и креативно решавање проблема ствара најбољу могућу праксу која се може користити за стварање отпорнијих и одрживијих заједница. Говорници на самом догађају ће бити ускоро објављени на нашем ФБ догађају.

Incitement Србија је део глобалне мреже која помаже људима да се повежу, изнесу своје идеје и преузму иницијативу, да би од окружења у ком живе направили окружење какво желе. Сваки од догађаја има другачију тему, о којој причају два говорника. Око задате теме, окупљамо различите профиле људи, дајући им шансу да се упознају и повежу, као и да чују серију занимљивих говора, који ће их покренути на акцију. Дајемо им прилику да поделе своје идеје са другима и мотивишемо их да их спроведу у дело. Заинтересовани се за овај догађај могу пријавити путем:

Eventbrite-a: http://bit.ly/1QXxg1w

Impact Hub Belgrade је домаћин овог скупа у оквиру својих иницијатива које се организују на различите тематске програме посвећене развоју предузетништва и пословања који доприносе социјалним, економским и културним променама у друштву. 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

19 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности