Junsko onlajn druženje

// Kategorije: Info | IT | Biz | Prakse i zaposlenje | Vesti |

U poslednjem junskom onlajn druženju "Zum kafica - 45 minuta sa…"  razgovaramo sa Martom Dragojević, savetnicom za komunikacije, koja će vam preneti svoja iskustva i odgovoriti na pitanja:

- Šta znači raditi “freelance”?

- Koje su to tri najveće prednosti i tri najveće mane “freelance” karijere?

- Kako započeti “freelance” karijeru? 

Postavite nam pitanje i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice u ponedeljak, 29. juna sa početkom u 12 časova.

Marta radi kao savetnik za strateške komunikacije i menadžer projekata poslednjih 14 godina / Two Dots, Strategic Communications Advisory International, Touchpoint, Image Team, Belgrade Design Week 2010, Brand Architects Belgrade/ od kojih 8 godina radi kao frilenser. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na Katedri za Opštu književnost i teoriju književnosti.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija, i onima koji su završili studije u protekle dve godine i koji planiraju ili razmatraju razvoj karijere frilensera.

Voleli bismo da druženje organizujemo oko pitanja i dilema koja Vas zaokupljuju.   Molimo vas, pošaljite nam svoja pitanja kroz formu za prijavu i pokušaćemo tokom druženja da odgovorimo na što veći broj njih.

Prijava je moguća do ponedeljka 29.6. ujutro na linku http://skr.rs/9Zo 

"Zum kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

11 + 10

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti