Јунско онлајн дружење

// Категорије: Инфо | ИТ | Биз | Праксе и запослење | Вести |

У последњем јунском онлајн дружењу "Зум кафица - 45 минута са…"  разговарамо са Мартом Драгојевић, саветницом за комуникације, која ће вам пренети своја искуства и одговорити на питања:

- Шта значи радити “freelance”?

- Које су то три највеће предности и три највеће мане “freelance” каријере?

- Како започети “freelance” каријеру? 

Поставите нам питање и даћемо вам одговор или савет у оквиру нове Зум кафице у понедељак, 29. јуна са почетком у 12 часова.

Марта ради као саветник за стратешке комуникације и менаџер пројеката последњих 14 година / Two Dots, Strategic Communications Advisory International, Touchpoint, Image Team, Belgrade Design Week 2010, Brand Architects Belgrade/ од којих 8 година ради као фриленсер. Дипломирала је на Филолошком факултету Универзитета у Београду, на Катедри за Општу књижевност и теорију књижевности.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду, на свим нивоима студија, и онима који су завршили студије у протекле две године и који планирају или разматрају развој каријере фриленсера.

Волели бисмо да дружење организујемо око питања и дилема која Вас заокупљују.   Молимо вас, пошаљите нам своја питања кроз форму за пријаву и покушаћемо током дружења да одговоримо на што већи број њих.

Пријава је могућа до понедељка 29.6. ујутро на линку http://skr.rs/9Zo 

"Зум кафица   - 45 минута са ... " представља нови  онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности