Пријавите се на семинар личних и професионалних вештина - Soft Skills Academy

Удружење студената електротехнике Европе - EESTEC (Истек) организује бесплатан семинар личних и професионалних вештина „Soft Skills Academy“. Семинар личних и професионалних вештина биће одржан по осми пут заредом и ове године од 16. до 20. маја.

Подршку пројекту „Soft Skills Academy“ пружили су Електротехнички факултет, Универзитет у Београду и Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Циљ семинара је да студенти стекну нова знања и вештине које ће им помоћи у сопственом напретку
и даљем усавршавању. Семинар ће трајати пет дана и одржаће се у просторијама Машинског факултета у Београду. Одабраних 50 учесника ће присуствовати тренинзима из презентационих и комуникационих вештина, временског планирања, лидерства, рада у тиму и многим другим. Тренинге ће водити међународно сертификовани Истек тренери и представници водећих консултантских и ревизорских компанија, са којима смо остварили сарадњу. Након семинара сви учесници ће добити сертификате потписане од стране генералног покровитеља и организатора.


„Стручно знање које наши студенти стичу на факултетима често није довољно за остваривање успешне каријере. Баш из тог разлога ми организујемо Академију "меких" вештина на којој могу стећи нова знања која ће их боље припремити за рад у пословном окружењу. Дакле, своје академско знање проширују практичним организационим и комуникационим вештинама, те усавршавају себе на личном и професионалном нивоу. Ове вештине јесу веома битне данас и свакако пружају бољу перспективу у будућој каријери студената. “, поручују организатори пројекта.

Заинтересовани се могу пријавити на сајту пројекта у периоду од 24.
априла до 10. маја.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 0

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности