Још осам дана до почетка највеће рођенданске журке!

// Категорије: Инфо | Забава |

Београд, 26. јул 2016. – Још само седам дана нас дели од највеће рођенданске журке и десетог издања Heineken Lovefesta, које ће од 4. до 6. августа бити одржано у Врњачкој Бањи. Фестивалска локација се увелико припрема, а према речима организатора гради се најспектакуларније издање Ловефеста до сада. Осим бина које ће бити веће и богате сценографијом која раније није коришћена, посетиоце очекују и бројна изненађења.

Фестивал љубави готово распродат
За јубиларно издање Ловефеста влада до сада највеће интересовање, а до почетка фестивал ће бити распродат. Промотивна цена карте од 25 ЕУРA важи само још данас, а већ од среде 27. јула цена карте за сва три фестивалска дана биће 32 ЕУРA. И даље није касно да окупите екипу најбољих пријатеља и заједно уштедите, јер при куповини три карте за фестивал четврта улазница је бесплатна, а карте се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs

Хотели распродати, још само 20 места у Ловефест кампу
Смештајни капацитети у Врњачкој Бањи су попуњени, а у Heineken Lovefest кампу љубави је остало још само 20 места. Ако још увек нисте обезбедили смештај, а волите природу, Ловефест камп је право место за вас. Поручите улазницу по цени од 15 евра и доживите фестивал на другачији начин. Камп ће за све посетиоце бити отворен 3. августа од поднева, а затвориће се у 7. августа када последњи кампер напусти камп љубави.

Да подсетимо, прво фестивалско вече отвориће екипа са Cocoon етикете на челу са Sven Vathom. Уз њега ће наступити Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, као и Влада Јањић, један од ди-џејева који је деведесетих створио домаћу електро сцену, коју и данас обликује својим великим музичким утицајем. На Фире Стаге долазе и Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, као и Марко Настић, Марко Милосављевић и Дејан Милићевић који ће први пут после пет година заједно наступити и показати зашто су и даље легендарни извођачи на овим просторима.

Live Stage је као и сваке године наклоњен различитим музичким укусима па ће тако током три фестивалска дана фанови хип-хопа имати прилику да чују наступе Еда Маајке, Марчела, Стерео Банане, као и контроверзне Мими Мерцедез. За све љубитеље гитарског звука на Ливе бину долазе Рамбо Амадеус, Партибрејкерси, Дисциплин А Кичме, Ритам Нереда, Бјесови, Е-Play као и састав Irie FM који је недавно освојио награду за најбољи реге бенд у Европи.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности