Изборни предмети - јер не може једноставно

// Категорије: Инфо | Факултет | Наш коментар |

Ове недеље трајала је пријава за изборне предмете за зимски семестар четврте године. Студентска служба наравно није могла ово да уради без проблема.

Како сазнајемо, поједини студенти су добили телефонски позив да не могу да одаберу жељени предмет (конкретно на смеру ИСиТ). Иако је професор Слађан Бабарогић на време предао списак предмета студентској служби, они су одлучили да то игноришу већ да послушају неке друге гласове из Управе факултета. Сазнајемо да је професор морао поново да оде у студентску службу да среди овај проблем.

Проблем је настао зато што је Управа факултета одлучила да на своју руку смањи број изборних предмета, што никако не би смели да раде, јер та одлука није донета на већу. Савет свим студентима који добију овакав позив је да не одустају, јер не смеју бити одбијени при одабиру изборног предмета који је акредитован.

Господару студентске службе, гдину Настићу поручујемо да се окане терорисанја студената који чекају у редовима и да почне да ради посао као савестан службеник. Користимо прилику и да га упитамо зашто није направљен списак предмета које студенти при пријави могу да одаберу, а не да се уписује речима, као претходних неколико деценија? Кад већ нико из гомиле "стручњака" и информатичких експерата који се мотају наоколо по канцеларијама, не може да направи форму на студент налозима, како би се испит одабрао на удобан и савремен начин.

pa ja ne znam jel uzimam 1 ili 2 izborna, jer su me vracali.. njii.. :)

Објављено: 30.09.2013 14:22 - (princess)


0
1
Iskreno, blago tebi. Imas priliku da odaberes 2 korisna predmeta umesto da ides na beskorisnu praksu :)

Објављено: 30.09.2013 02:31 - (@princess)


1
2
meni se desilo posto sam 07 generacija, da mi kazu da MORAM da uzmem 2 izborna.. po nekom starom programu sam, iako cu biti sad PRVI put cetvrta i ne mogu da idem na praksu vec moram da imam 1 izborni vise (imacu iste predmete, samo umesto prakse mi je izborni, sto znaci 2 ESPB vise od svih).. drugi dan kad sam im predala onaj formular, oni mi rekli da se bira samo jedan izborni.. videli su broj indexa.. ja ne znam ko je ovde lud..

Објављено: 29.09.2013 23:20 - (princess :D)


0
3
40
1

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности