Azil 5 - najava koncertne promocije novog albuma

// Kategorije: Info | Kultura | Dom kulture Studentski grad |

U četvrtak, 30.oktobra bend “Azil 5“ će održati koncertnu promociju novog albuma u velikoj sali Doma kulture "Studentski grad", popularnom "Studenjaku" na Novom Beogradu sa početkom u 20h. Ulaz na koncert će biti slobodan.

Azilanti će ovom prilikom odsvirati uživo svoj najnoviji, treći po redu studisjki album „Ako čuješ Istinu, znaš li šta ćeš s njom?“ koji je objavljen u junu ove godine posredstvom izdavača Lampshade Media iz Beograda, kao i materijal sa prethodna dva studisjka albuma. Novi album se može preslušati na servisima za streaming - Deezer, Spotify i YouTube, a aktuelni singl „Dani kad je seks silovao Ljubav / Želim te“ trenutno se nalazi na svim vodećim top listama u regionu.

Link - spot: https://www.youtube.com/watch?v=Cpjue2Hd8Q8

Link - album: http://www.deezer.com/album/7980666

„Azil 5“ je novosadski muzički sastav koji je prve korake prohodao 2005. godine, od samog početka isključivo se baveći i interesujući za mogućnost autorske muzike. Do sada je bend objavio 3 studijska albuma: „Strastan, go i bos“ (2008), „Nema čoveka danima“ (2011) i „Ako čuješ Istinu, znaš li šta ćeš s njom?“ (2014) kao i 2 albuma uživo „IzLiveNo u tišinu“ (2009) i „Živi Azil“ (2013). Kritičari ih opisuju kao beskompromisan spoj rok, pop i od skoro njorld music uticaja, dok sami članovi benda za sebe kažu da poseduju autentičnu fuziju teksta i ritma bez stega užih žanrovskih odrednica. Azil 5 su Nenad Kojić, Vladimir Vojnović, Borko Basarić, Sava Nikić, i Dušan Kolarski.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

11 + 11

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti