Онлајн радионица за започињање сопственог бизниса Привредног форума младих

// Категорије: Инфо | ИТ | Биз |

Привредни форум младих у сарадњи са Министарством за бригу о породици и демографију, а у оквиру пројекта „Привреда за младе - Привредни форум младих”, организује једнодневну онлајн радионицу за започињање сопственог бизниса.

Пријаву можете попунити на следећем линку: https://forms.gle/VUedRPtZB8DigwGH9

Онлајн једнодневна радионица за младе који желе да започну сопствени бизнис одржаће се 29. новембра са почетком у 15 часова, а могућност учешћа ће остварити сви млади који буду попунили пријавни формулар који ће добити прилику за стицање потребних знања и вештина како би се оспособили за оснивање и вођење сопственог бизниса.

Обука ће бити реализована у сарадњи са консултантском кућом Casa Forte, а биће орјентисана ка одређеним сегментима пословања (маркетинг, продаја, анализа тржишта, управљање новчаним токовима, процедуре за оснивање бизниса, позиционирање на тржишту, анализа конкуренције и др).

Кроз практичан рад са предавачима полазници ће имати прилику да:

  • прођу кроз комплетну структуру бизнис плана;
  • науче како се креира финансијска, маркетиншка и продајна стратегија;
  • остваре пословне контакте са домаћим ескпертима и представницима компанија и институција;
  • постану део ПФМ заједнице младих предузетника.

На самој обуци, млади ће имати прилику да стекну основна практична знања која су им неопходна да отпочну одржив бизнис. Учесници ће имати прилику да започну развој свог бизнис плана кроз рад са предавачима, али и да стекну знања и вештине које ће већ током обуке применити у пракси. 

Учешће на онлајн радионици је у потпуности бесплатно и доступно је младима из целе Србије. Своје пријаве млади могу попунити већ данас на следећем линку: https://forms.gle/VUedRPtZB8DigwGH9

За све додатне информације можете писати на [email protected].

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 4

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности