Буди Вип студент

// Категорије: Праксе и запослење |

Остало је још само 4 дана до затварања конкурса „Буди Вип студент“!

Након великог интересовања студената, али и немогућности да се због празника и испитних рокова пријаве на конкурс, компанија Вип мобиле је продужила рок и свим вредним студентима омогућила да се до 31. јануара пријаве на конкурс „Буди Вип студент“.

Право учешћа на пројекту имају сви редовни студенти завршних година факултета ИТ, техничке и бизнис оријентације у оквиру државних универзитета у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу,Новом Пазару и Приштини. Сви академци који желе да се нађу међу 20 одабраних Вип студената и проведу незаборавно лето на пракси у овој компанији, имају на располагању још неколико дана да се путем сајта www.jasamvip.rs  пријаве на конкурс. Непходно је да кандидати у тренутку пријављивања имају минималну просечну оцену 8, да поседују одлично знање енглеског језика и познају рад на рачунару. Поред професионалног усавршавања, компанија Вип мобиле ће за одабране практиканте обезбедити и бројне награде, попут нотебоок рачунара и смарт телефона најновије генерације из Випове понуде.

Седми по реду пројекат „Буди Вип студент“ подржан је од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја  и Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.

За све информације о пројекту, начину пријављивања и начину селекције, посетите интернет презентацију www.jasamvip.rs

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
3
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности