Дизајн је свуда, дванаести пут у Београду

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Удружење студената технике Европе – Београд, дванаести пут заредом организује семинар дизајна и брендирања, BEST design WEEK од 14. до 21. маја 2022. године.
Семинар је креиран од стране локалне групе BEST Београд и већ дуги низ година успешно напредује и високо се позиционира, како по квалитету образовања које нуди кроз радионице и предавања, тако и по визуелном идентитету, креативности и иновативности.


Радионице су намењене свим заинтересованим студентима који тек улазе у свет дизајна и брендирања, као и онима који имају искуство, али и жељу да сазнају нешто ново. Циљ пројекта је да се обезбеди бесплатно савладавање, напредовање и усавршавање на пољу графичког дизајна, њеб дизајна, 3Д дизајна, дигиталне фотографије и видео монтаже.


Семинар се састоји из седам радионица на којима се обрађују следеће теме:
    • Graphic Design Basic – радионица на којој се студенти упознају са основама графичког дизајна и коришћењем адекватних софтвера који им омогућавају да лако савладају процес од идеје до реализације.
    • Graphic Design Advanced – представља могућност за студенте који већ имају преџнање на овом пољу, да своје вештине коришћења програма из области графичког дизајна усаврше кроз рад на брендирању - креирању визуелног идентитета.
    • Web Design Basic – студенти ће се упознати са основама њеб дизајна кроз упознавање са могућностима које нуде HTML и CSS. Такође, стећи ће и основна техничка знања о начину функционисања њеб сајтова.
    • Web Design Advanced – намењен је за полазнике који добро познају основе веб дизајна и који су савладали писање кодова али им је потребна помоћ и додатно знање о могућностима које који нуди JavaScript како би учинили свој сајт још бољим.
    • Digital Photography – ако желите да сазнате шта је то потребно за добру фотографију, које су то основе и теоријска знања која ће вам користити и да, коначно, примените своје вештине фотографисања без употребе професионалног апарата, ова радионица је прави избор за вас.
    • Video Editing – у продукцијском смислу монтажа је од кључне важности. Видео и аудио записи су постали масовнији садржај, а сама вештина монтаже траженија него икад пре. За студенте које привлачи монтажа видео и аудио садржаја, као и рад у најкоришћенијем софтверу у те сврхе, ово је дефинитивно прави позив.
    • 3D Design – циљ ове радионице је стицање знања студената у 3Д дизајну, визуализација пројеката, креирање атрактивних 3Д модела и специјалних ефеката. Студенти ће савладати технике употребе 3Ds Маx програма за 3Д дизајн и пројектовање.


Поред наведених радионица организујемо и дан предавања посвећен трендовима савременог дизајна – Design Insight. Циљ предавања је да подстакнемо креативност студената заинтересованих да се баве дизајном и брендирањем, мотивишемо њихов напредак кроз занимљива предавања предавача и стручњака у својој области. Овим путем желимо да приближимо које су то могућности, нови производи, алатке и технологије у свету дизајна, фотографије и видео монтаже. Предавању ће моћи да присуствују сви учесници, као и заинтересовани студенти који нису учесници радионица, уз пријаву. Пријаве за учешће на BEST design WEEK су отворене од 19. априла до 2. маја на сајту https://bdw.best.rs/ где можете наћи више информација о пројекту. Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности