ФОН и AIESEC на догађају “StartUp -ovanje!” Предузетништво, како и зашто?

У среду, од 18 часова на Факултету организационих наука одржаће се предавање под називом "StartUp -ovanje!". Циљ предавања је да међу студентима покрене расправу о предузетништву, покретању startu up-а, пружи им увид у њихово функционисање али и прилику да чују неке успешне људе који су покренули своје бизнисе.

Један од предавача на догађају биће и Ненад Пауновић који је покренуо своју компанију „EDGE“ и суоснивач је „Belgrade Venture Forum“-а. 

На догађају ће говорити и представници Факултета организационих наука, који овог лета заједно са AIESEC-ом пружају студентима ФОН-а прилику да имају практично искуство рада у иностраним start up-има и тако се на најбољи могући начин припреме за своје будуће каријере и науче како могу покренути сопствени бизнис. 

Више можеш сазнати на следећем линку.

Start up је одлична прилика за стицање широког спектра професионалних вештина. AIESEC је уз подршку Факултета организационих наука покренуо пројека „Global Entrepreneurs“.

Пројекат се заснива на професионалном усавршавању у виду праксе у трајању од 6-8 недеља. Факултет организационих наука препознао је вредност пројекта и финансираће шесторо најбољих кандидата за одлазак на праксу.

Циљ пројекта је да се студентима током лета обезбеди прилика да волонтирају у успешним start up-има широм Европе.

Опис посла на пракси је разноврстан и волонтери ће имати прилику да се бавите маркетингом, продајом, пословном администрацијом и IT-јем . Поред тога, стећи ће увид у развој и функционисање start up-а, развиће предузетнички дух, сусрешће се са изазовом рада у интернационалном и мултикултуралном окружењу.

Пријаве за пројекат ће бити отворене две недеље, док се саме праксе дешавају током лета. За пројекат се можете пријавити на следећем линку. Више информација на следећем линку.

Пријаве су отворене до 03. маја 2015. године.

 

Дођи у среду, у 18 часова да чујеш више!

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

3 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности