Endava најављује Graduate program у Београду за 30 студената

// Категорије: Праксе и запослење | ИТ |

Endava Graduate program намењем је студентима завршне године студија и скорашњим дипломцима, кроз два развојна пута: Development и Testing Disciplines. Програм се састоји од већег броја задатака и три месеца интензивног техничког и софтскилс тренинга.

„Сваке године око 30-40 студената похађа наш “Graduate program” у Београду, али та цифра не представља ограничење јер свако ко жели да учи и да се развија са нама може добити прилику. Студентима нудимо обуку како би развили своје вештине, као и одговарајућу подршку, пре него што их уведемо у званичне пројекте и рад са клијентима. Наш циљ је да задржимо све полазнике програма, те скоро сви добију запослење након програма”, рекла је Лавинија Воицу, директорка Сектора људски ресурси у компанији Еndava у Београду.

Едукација и пословни задаци осмишљени су да пруже потпуно ИТ искуство унутар интернационалних пројеката компаније. Endava веома успешно примењује овај програм у земљама Централне и Источне Европе. Младима у Србији ово може бити први корак ка развоју ИТ каријере.

Endava је препозната као један од највећих послодаваца у региону захваљујући својим ИТ хабовима у Букурешту, Клужу, Јашију, Кишињеву и Скопљу. Фокус компаније је на пружању сјајних прилика за развој каријере како искусним професионалцима, тако и младим ИТ стручањацима, уз улагања у програме за развој кадрова дељењем знања и сарадњом између тимова. Endava тимови раде на пројектима за велике међународне компаније у Великој Британији, САД, Немачкој и Нордијским земљама.

Студенти четврте године Електротехничког и Математичког факултета, Факултета организационих наука и других који имају ИТ смер, могу се информисати путем линка на Endava страници.

Сви кандидати који испуњавају критеријуме биће позвани на интервју са техничким тимом и тимом људских ресурса. Селекција подразумева и низ метода за процену групне сарадње, техничких и меких техничких и софтверских вештина као и знање енглеског језика.

Програм у Београду почиње у јулу 2016. и сви амбициозни студенти се могу пријавити до 5. јуна 2016. путем линка:Пријава на програм "Testing."

Пријава на програм “Software Development.”

 

Више информација на: 

http://careers.endava.com/GraduateBelgrade , или се обратите путем мејл адресе: interns.belgrade@endava.com

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности