Постани BBICC Амбасадор!

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Желиш да будеш лице јединог светског такмичења у решавању студије случаја у Југоисточној Европи?

Желиш да представиш свој факултет, универзитет и земљу студентима престижних бизнис школа из целог света?

Пријави се до 30. децембра и постани BBICC амбасадор!  Belgrade Business International Case Competition (BBICC) је светско такмичење у решавању студије случаја, које организују студенти Case Study Cluba 2017. године. Београд ће имати прилику да по пети пут угости 64 студента са 16 универзитета из Америке, Аустралије, Канаде, Данске, Норвешке, Португалије, Кине и Тајланда, а амбасадори су ти који су задужени за незаборавно искуство ових тимова.

Студенти амбасадори су ту да представљају наш факултет, универзитет и земљу, али пре свега како би сваки тим на најбољи начин доживео такмичење и културу Србије за време свог боравка у Београду. Од њих се очекује да буду одговорни, комуникативни и дружељубиви тимски играчи, да течно говоре енглески и спремни су за изазове које ова позиција носи. Детаљније о програму можеш наћи и на нашем сајту.

​ ​Уколико желиш да сазнаш како су амбасадори доживели претходно такмичење из свог угла и каква су њихова искуства, посети наш блог​, а за све додатне информације можеш пратити наш сајт​ и Фејсбук страницу. ​ Зато не пропусти прилику да доживиш животно искуство, да за шест дана упознаш јединствено свет у малом, добијеш прилику да чујеш како на пословне проблеме гледају студенти из Америке, Азије, Аустралије и Европе, али и да стекнеш пријатеље за цео живот. Пријави се!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

17 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности