Закорачите ка успеху уз пројекат Дани праксе

Не пропустите јубиларни, пети по реду, пројекат Дани праксе у организацији Савеза студената Факултета организационих наука, који представља идеалну прилику за стручно усавршавање и намењен је свим студентима који су у потрази за праксом.

Пројекат ће се одржати 8. и 9. маја у холу Факултета организационих наука, и обухватиће 4 целине, а то су сајам компанија, CV клиника, панел дискусија и такмичарски део, што представља новину у односу на претходне године.

Сајам компанија ће се одржати 8. и 9. маја у холу факултета, где ће студенти моћи да се упознају са водећим компанијама из различитих сфера пословања, које ће представити своје програме пракси и детаљније говорити о стицању радног искуства.

Наредна целина односи се на CV клинику, где ће студенти на лицу места моћи да се посаветују са послодавцима и добију смернице за унапређење свог CV-а.

8. маја са почетком у 18ч, одржаће се панел дискусија на тему ‚‚Пракса – први корак ка успешној каријери” где ће делегати имати прилику да се боље упознају са значајем пракси за будући рад, најважнијим критеријумима при одабиру кандидата, као и могућностима за успостављање сталног радног односа по одрађеној пракси. Пријаве за панел биће отворене на сајту http://ssfon.rs/ од 3. маја.

Током такмичарског дела студенти ће имати имати прилику да присуствују едукативним радионицама, а затим ће стечено знање применити на различитим тестовима селекције и тиме обезбедити себи праксу, тренинг или посету једној од водећих компанија. На такмичењу ће учествовати Sitel, NetCast и Nelt компанија, а пријаве ће бити отворене на сајту http://ssfon.rs/ од 29. априла.

Познато је да стручна пракса није само припрема за професионалну каријеру и унапређење професионалне биографије, већ често представља идеалан почетак успешне каријере.

Понеси свој CV 8. и 9. маја и искористи шансу да закорачиш ка успеху!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности