Džabe ste krečili!

// Kategorije: Četvrta godina | Naš komentar | Fakultet | Biz | Info |

Svima je vrlo poznato kako funkcionišu master studije na FON- u. Verujemo da ste i sami imali prirlike da čujete profesore kako im je naporno da objašnjavaju master studentima elementarne stvari, od pravilnog načina citiranja do poznavanja osnove materije koju izučavaju. Jasno je da master program našeg fakulteta radi tržišno, velika tražnja inicira i visoku cenu. Zato, ako ste završili neki privatan fakultet, a imate novca, veoma lako možete odraditi posao.


Međutim, izgleda da FON neće stati na tome, jer treba proširiti parking mesta, izgraditi još koje krilo, platiti sekretaricu koja će, kada neko zatraži intervju u vezi sa jednom plagijat aferom, reći da je dekan “ceo dan zauzet sastancima” i ko još zna, šta je sve u planu…


Rešenje za još keša je mogućnost “pranja diploma” sa visokih škola. Kako saznajemo, sa zvanične Facebook stranice Beogradske poslovne škole, Đuro Đurović (direktor BPŠ) i Milija Suknović sa velikom izvesnošću spremaju saradnju, koja više liči na reklamu nekog deterdženta. BPŠ mu u toj priči dođe fleka na haljini (koju ste platili jeftinije nego da ste je kupili na FON-u), ali tu je FON koji efikasno i brzo otklanja sve fleke (jer je jeftinije oprati haljinu nego kupiti novu). I tako, svi su na dobitku. Đuro dobio školarinu za 3 godine, a Milija srećan i sa jednom, jer ekonomiija obima omogućava i veći profit.


Zato spremajte vi ispite, a ako dođete do četvrte godine, eto vama novih kolega.

Prijatelju, bas je Vas FON veoma poznat po prijemu Megatrend studenata i pranju njihovih diploma


Objavljeno: 07.10.2017 11:44 - (prijatelj)


1
0
52
9

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

18 + 4

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti