Џабе сте кречили!

// Категорије: Четврта година | Наш коментар | Факултет | Биз | Инфо |

Свима је врло познато како функционишу мастер студије на ФОН- у. Верујемо да сте и сами имали прирлике да чујете професоре како им је напорно да објашњавају мастер студентима елементарне ствари, од правилног начина цитирања до познавања основе материје коју изучавају. Јасно је да мастер програм нашег факултета ради тржишно, велика тражња иницира и високу цену. Зато, ако сте завршили неки приватан факултет, а имате новца, веома лако можете одрадити посао.


Међутим, изгледа да ФОН неће стати на томе, јер треба проширити паркинг места, изградити још које крило, платити секретарицу која ће, када неко затражи интервју у вези са једном плагијат афером, рећи да је декан “цео дан заузет састанцима” и ко још зна, шта је све у плану…


Решење за још кеша је могућност “прања диплома” са високих школа. Како сазнајемо, са званичне Фејсбук странице Београдске пословне школе, Ђуро Ђуровић (директор БПШ) и Милија Сукновић са великом извесношћу спремају сарадњу, која више личи на рекламу неког детерџента. БПШ му у тој причи дође флека на хаљини (коју сте платили јефтиније него да сте је купили на ФОН-у), али ту је ФОН који ефикасно и брзо отклања све флеке (јер је јефтиније опрати хаљину него купити нову). И тако, сви су на добитку. Ђуро добио школарину за 3 године, а Милија срећан и са једном, јер економиија обима омогућава и већи профит.


Зато спремајте ви испите, а ако дођете до четврте године, ето вама нових колега.

Prijatelju, bas je Vas FON veoma poznat po prijemu Megatrend studenata i pranju njihovih diploma


Објављено: 07.10.2017 11:44 - (prijatelj)


1
0
52
9

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

5 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности