Case Study Sekcija Estiem - пријем нових чланова

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Знаш? Примени. Не знаш? Научи.

Припремите се за изазове савременог пословања и овладајте вештином решавања пословних проблема методом студија случаја! Студентска организација ESTIEM LG Београд Вас позива да учествујете на семинару Case Study Sekcija.

Кроз низ предавања и радионица који ће се одржати на Факултету организационих наука од 5-19. децембра имаћете прилику да научите како се решавају пословни проблеми методом студије случаја. Предавања и радионице ће држати предавачи са доста искуства у овој области, те ће са Вама поделити знања са бројних такмичења на којима су учествовали и побеђивали. Научићете како да приступите решавању студије случаја од самог почетка, где конципирате полазне идеје, па до финалног дела који обухвата вештине презентације и продаје.

На самом крају семинара 24.12. очекује Вас такмичење у решавању студије случаја на ком ћете моћи да примените стечено знање. Победнички тим такмичења ће се директно пласирати на локалне квалификације европског такмичења у решавању студија случаја индустријског инжењерства - T.I.M.E.S. 

Искористите ову прилику и пријавите се!

Уколико желите да се пријавите то можете учинити до 3. децембра на следећем линку.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности