Жврљањем до Кејптауна!

// Категорије: Инфо | Забава |

Имаш немирну руку, стално нешто жврљаш на часу или док причаш преко телефона? Пријатељи те гледају као чудака јер си све књиге и свеске претворио у уметничко дело? Имамо праву ствар за тебе, али мораш да будеш брз! Имаш још само 10 дана за пријаву на конкурс Ред Булл Доодле Арт, који те води у светску престоницу дизајна - Кејптаун!

Уметници, маштаоци, креативци, остало је још само 10 дана до краја пријавног периода за конкурс Ред Булл Доодле Арт, тако да вас позивамо да хитно узмете оловку у руке, а мисли и маштарије пребаците на папир. Изразите своју креативност и пријавите своје радове на сајту редбуллдоодлеарт.цом завршно са 6. јуном, а већ два дана касније креће гласање за топ 20 уметника-жврљача наше земље.

Изложба радова који су освојили највећи број гласова биће организована у виду посебне модне ревије 22. јуна, у Супермаркет Концепт Сторе-у, у Београду. Том приликом ће бити изабрани најбољи радови, који ће освојити прва три места и вредне награде. Модели ће на ревији носити мајице које ће оживети ваше жврљотине, а сав приход од њихове продаје Ред Булл ће приложити у хуманитарне сврхе. Награда за прво место, која чека најмаштовитијег и најкреативнијег жврљача међу вама је статус светског финалисте Ред Булл Доодле Арт конкурса, пут у далеки и прелепи Кејптаун, али и феноменални Самсунг Галаxy К Зоом.

Пратите Ред Булл Доодле Арт караван овде, а сва правила и више информација на сајту редбуллдоодлеарт.цом. Крајње је време да почне да се жврља!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности