БГПРАКСА2014 –Универзитетска пракса – Лето у Београду

// Категорије: Инфо | Праксе и запослење | Вести |

Градска управа града Београда и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетске радне праксе БГПРАКСА 2014

БГ пракса се реализује пету годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената. 

У програму Универзитетске радне праксе ове године учествује 16 градских предузећа, 17 унутрашњих организационих јединица Градске управе, 11 градских општина, 14 установа културе и 5 спортских центара и Градско веће града Београда. 

Отворено је укупно 335 места на 235 позиција на којима ће студенти завршних година имати прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство. Сви полазници ће по обављеној пракси добити потврду о обављеној пракси. БГ ПРАКСА ће се ове године реализовати као двомесечна летња пракса без новчане надокнаде почевши од 1.августа 2014. године.

Овогодишњи позив је упућен студентима са 24 факултета Универзитета у Београду, три факултета Универзитета Уметности и једне високе школе струковних студија. 

На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању. 

Конкурс је отворен од 27. јуна до 10.јула 2014.

Прочитајте више у интегралном тексту конкурса и водичу кроз конкурс за кандидате.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности