Heineken Lovefest лансирао нову апликацију

// Категорије: Забава |

Ловефест, 29. јул 2017. – До почетка Heineken Lovefesta остало је мање од недељу дана, а фестивал љубави лансирао је нову апликацију. Тако, сви они који желе да међу првима сазнају сатницу фестивала то могу учинити једино уколико преузму нову Lovefest апликацију.

Апликација фестивала доступна је на Play Storе-у и App Store-у и има за циљ да свим посетиоцима помогне да лакше испланирају које извођаче желе да слушају. Са друге стране ускоро ће бити доступна и мапа која ће олакшати сналажење на фестивалу и сада већ пет музичких бина.

Посебне погодности само за кориснике апликације
Организатори најављују да за све кориснике апликације највећа изненађења тек следе, јер свако ко има апликацију може имати додатну погодност и сакупљањем поена освојити поклоне.

Велика изненађења тек следе
Оно што је најважније за све клабере је да их пре свих само на апликацији ускоро чекају чак две најаве нових догађаја Ловефеста до краја године, па их тако од великих изненађења дели само неколико кликова.

Да подсетимо, Heineken Lovefest ове године биће одржан од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи, а према проценама организатора очекује се више од 100.000 људи из целог света. Улазнице у последњој фази продаје ускоро ће бити распродате и могу се купити у свим пословницама Евентима и Gigstixa.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности