BEST Београд прима нове чланове!

// Категорије: Инфо | Студентске организације |

Удружење студената технике Европе - BEST Београд прима нове чланове! Уколико желите да употпуните своје студије радом у интернационалној студентској организацији, желите да путујете, упознате људе широм Европе и у исто време развијате своје личне и професионалне вештине организовањем великих студентских пројеката - ово је права прилика за вас!

Инжењерска и програмерска такмичења, Сајам послова и пракси, интернационални и локални семинари су само неки од догађаја које BEST Београд годишње организује. Уколико желите да сазнате више о BEST-у, посетите презентацију која ће се одржати 9. октобра са почетком у 18х у учионици 518 на Машинском факултету.

Пронађи свој пут - не пропусти шансу да постанеш део BEST тима!

 

Пријаве су могуће путем линка: www.best.rs/uclani-se

Право на чланство у BEST-у Београд имају сви студенти техничко-технолошких и природно-математичких факултета, као и фармације, који се налазе на Универзитету у Београду.

 

BEST - Board of European Students of Тецхнологy је непрофитна и аполитична студентска организација која тренутно броји 97 локалних БЕСТ група у 34 земље Европе. Од 1989. године ова организација омогућава комуникацију, повезивање и могућности размене за студенте из свих делова Европе.

BEST Belgrade је једна од 3 локалне BEST групе у Србији, основана 2003. године на Универзитету у Београду.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 18

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности