Престаје са радом Универзал банка

// Категорије: Инфо | Стипендија |

Како преноси портал дневног листа "Новости", Извршни одбор Народне банке Србије је одлучио да данас одузме дозволу за рад "Универзал" банци и именовао Агенцију за осигурање депозита за администратора.

Утврђено је да се у претходном периоду финансијско стање те банке погоршало и да је угрожена ликвидност и континуитет пословања.

Агенција за осигурање депозита ће у током следеће недеље предузети све активности из своје надлежности у циљу исплате осигураних депозита у складу са Законом о осигурању депозита.

Ова агенција је саопштила да ће обавештење о условима местима и роковима исплате осигураних износа депозита у Универзал банци бити објављено најкасније у уторак, 3. фебруара у средствима јавног информисања и на сајту агенције.

Ова вест је од великог интереса студентима, пошто се исплата студентских кредита и стипендија одвијала преко ове банке. Исплата новембарске, децембарске и јануарске рате већ касни, а како ствари стоје, неће се одиграти до даљњег, тј. до коначне одлуке Агенције.

Пошто је ова банка, поред исплате кредита и стипендија, нудила повољне услове за текуће рачуне студената, чекамо одлуке када ће студенти моћи да подигну своје депозите.
Не мењајте канал, и пратите нас да бисте били у току са овим дешавањима.

Извор: novosti.rs

Pa ti sedi i uci i neces morati da odplacujes kredit :)

Објављено: 01.02.2014 20:01 - (@m)


2
5
Jos kad ne bi morali da otplacujemo kredite.... :-)

Објављено: 31.01.2014 19:20 - (m)


3
10
8
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности