Studenti FON-a pobednici regionalnog takmičenja u Zagrebu

// Kategorije: Fakultet | Info |

Studenti FON-a su pobedom na regionalnom finalu L'Oréal Brandstorm u rešavanju studije slučaja obezbedili plasman na svetsko finale u Parizu.

Studenti Fakulteta organizacionih nauka Ana Jaćimović, Bogdan Radenković i Aleksandra Džinčić, koji su činili tim The Charmers, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović, pobedili su na regionalnom finalu takmičenja L'Oréal Brandstorm koje je održano 28. marta u Zagrebu. Studenti su svojim inovativnim rešenjem predstavili kako bi izgledao L’oreal Professionel salon budućnosti i pobedili preostalih devet timova iz Hrvatske i Srbije, čime su se plasirali na svetsko finale takmičenja L'Oréal Brandstorm, koje će se održati 17. maja ove godine u Parizu. 

Sa već 26 godina dugom tradicijom, nagradnim fondom od 30.000 eura i učesnicima iz 60 zemalja sveta, L'Oréal Brandstorm je jedno on najvećih svetskih studentskih takmičenja.

Želimo puno sreće pobedničkom timu, koji će u finalu u Parizu predstavljati region Adria-Balkan, i čestitamo im na rezulatu koji su ostvarili!

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

6 + 0

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti