Студенти ФОН-а победници регионалног такмичења у Загребу

// Категорије: Факултет | Инфо |

Студенти ФОН-а су победом на регионалном финалу L'Oréal Brandstorm у решавању студије случаја обезбедили пласман на светско финале у Паризу.

Студенти Факултета организационих наука Ана Јаћимовић, Богдан Раденковић и Александра Џинчић, који су чинили тим The Charmers, под менторством проф. др Весне Дамњановић, победили су на регионалном финалу такмичења L'Oréal Brandstorm које jе одржано 28. марта у Загребу. Студенти су својим иновативним решењем представили како би изгледао L’oreal Professionel салон будућности и победили преосталих девет тимова из Хрватске и Србије, чиме су се пласирали на светско финале такмичења L'Oréal Brandstorm, које ће се одржати 17. маја ове године у Паризу. 

Са већ 26 година дугом традицијом, наградним фондом од 30.000 еура и учесницима из 60 земаља света, L'Oréal Brandstorm је једно он највећих светских студентских такмичења.

Желимо пуно среће победничком тиму, који ће у финалу у Паризу представљати регион Адриа-Балкан, и честитамо им на резулату који су остварили!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 3

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности