SAKURA STIPENDIJE

// Kategorije: Info |

U cilju promovisanja izučavanja svih aspekata japanskog društva i kulture u Republici Srbiji, kao i jačanja srpsko-japanskog prijateljstva, kompanija JT International a.d. Senta, koja posluje u sastavu Japan Tobacco International grupe, u saradnji sa Ambasadom Japana u Republici Srbiji raspisuje: 

KONKURS 2021. 

za dodelu pet stipendija u iznosu od po 100.000 dinara za izradu istraživačkog rada na temu u vezi sa Japanom i studijsko putovanje u Japan

Istraživački rad se sastoji iz dva dela – teorijskog i praktičnog.

Teorijski deo obuhvata istraživački rad na temu u vezi sa Japanom iz jedne od sledećih oblasti: 

  1. Društvenih i humanističkih nauka
  2. Kulture i umetnosti
  3. Kaizen menadžmenta

Praktični deo istraživačkog rada obavljaće se u Japanu. Put u Japan za dobitnike Sakura stipendije finansiraće kompanija Japan Tobacco International, a biće realizovan u periodu kada uslovi epidemiološke situacije to budu dozvolili.

Pravo učešća na konkursu imaju:

Studenti osnovnih, postdiplomskih i doktorskih studija svih akreditovanih univerziteta u Republici Srbiji i istraživači koji nisu u stalnom radnom odnosu. Za učešće na konkursu potrebno je podneti predlog teorijskog dela istraživačkog rada prema obrascu za prijavu na sajtu gde se mogu pronaći i detaljne informacije o uslovima učešća na konkursu. 

 

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

15 + 15

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti