САКУРА СТИПЕНДИЈЕ

// Категорије: Инфо |

У циљу промовисања изучавања свих аспеката јапанског друштва и културе у Републици Србији, као и јачања српско-јапанског пријатељства, компанија JT International a.d. Сента, која послује у саставу Japan Tobacco International групе, у сарадњи са Амбасадом Јапана у Републици Србији расписује: 

КОНКУРС 2021. 

за доделу пет стипендија у износу од по 100.000 динара за израду истраживачког рада на тему у вези са Јапаном и студијско путовање у Јапан

Истраживачки рад се састоји из два дела – теоријског и практичног.

Теоријски део обухвата истраживачки рад на тему у вези са Јапаном из једне од следећих области: 

  1. Друштвених и хуманистичких наука
  2. Културе и уметности
  3. Каизен менаџмента

Практични део истраживачког рада обављаће се у Јапану. Пут у Јапан за добитнике Сакура стипендије финансираће компанија Japan Tobacco International, а биће реализован у периоду када услови епидемиолошке ситуације то буду дозволили.

Право учешћа на конкурсу имају:

Студенти основних, постдипломских и докторских студија свих акредитованих универзитета у Републици Србији и истраживачи који нису у сталном радном односу. За учешће на конкурсу потребно је поднети предлог теоријског дела истраживачког рада према обрасцу за пријаву на сајту где се могу пронаћи и детаљне информације о условима учешћа на конкурсу. 

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 15

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности