Lovefest објавио line up Live Stage-a!

// Категорије: Забава | Инфо |

У Врњачку Бању стижу Горан Баре и Мајке, Гоблини и Сајси MC

Lovefest, 31. мај 2017. – После спектакуларне најаве неких од највећих имена светске електронске сцене, Lovefest је објавио и line up за овогодишњи Live Stage. Фанови такозване рок бине овог лета имаће прилику да чују неке од култних регионалних бендова, као и доста састава, који се последњих година вртоглаво пробијају ка врху домаће алтернативне сцене.

Горан Баре и Мајке

На овогодишње издање Lovefesta од 3. до 5. августа у Врњачку Бању стиже рок легенда Горан Баре са својим бендом “Мајке”. Култни хрватски састав окупљен у новом руху током наступа осим свима познатих хитова, представиће и нови сингл. Овогодишњи програм Live бине заступа готово све жанрове алтернативне сцене, па ће тако током три фестивалска дана наступити и легенде панка КБО! и Гоблини, реге састави Дел Арно Бенд и Hornsmen Cоyоte, Лира Вега, Попечитељи, Ничим Изазван, као и састав који себе описује као технички преквалификован фолк-метал бенд из Новог Сада и легендарну супер-групу Перо Деформеро. За љубитеље инди звука на Lovefest Live стижу и Обојени програм, Артан Лили и двојац Ти.

И овог лета једна ноћ резервисана за хип-хоп

Динамични двојац и по мишљењу бројних посетилаца Ловефеста један од омиљених бендова на Livе бини, Прти Бее Гее и овог лета долази на фестивал љубави. Публици ће се поново представити нишки састав Стерео Банана, а по први пут на Lovefest стижу Смоке Мардељано, као и краљица алтернативне сцене Сајси MC.

Новосадска атракција Бекфлеш ове године на Ловефесту


Једно од највећих изненађења и освежења на домаћој сцени Бекфлеш, стиже на Ловефест. Млади Новосађани пажњу публике привукли су својим специфичним текстовима, које прате још специфичнији видео спотови. Прича која је настала из дружења неколико момака, данас је прерасла у састав који наступа широм земље, а међу песмама које имају, већ су се издвојили хитови попут “Ако хумрем данас бебо”, “Нови Śад” и други.

Купите три карте и четврту добијате БЕСПЛАТНО


Улазнице за овогодишње издање Lovefesta достижу нове рекорде, па ће тако тродневни пакети по цени од 27 ЕУР ускоро бити распродати. Акција у оквиру које се за три купљене карте четврта добија бесплатно трајаће до распродаје треће фазе, после чега ће карте поскупети. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта фестивала или купити у свим пословницама Eventima и GigsTixa.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 19

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности