Најновија иновација компаније ЛГ

// Категорије: ИТ | Магазин |

Јужнокорејска компанија "ЛГ Елецтроницс" (ЛГ) коначно је објавила мобилни телефон "ЛГ Елецтроницс" са закривљеним екраном, који, осим те фантастичне перформансе, може и сам да се поправља кад се изгребе, удари или оштети.


Компанија је на конференцији за медије објавила да је екран новог телефона, дијагонале шест инча, вертикално закривљен како би боље лежао уз лице корисника, што омогућава и да се његов микрофон додатно приближи устима. Ипак, оно што "Г Флеџ" чини посебним јесте самоизлечив екран, чији је мистериозни еластични слој у стању да сам себе поправља од огреботина и оштећења насталих свакодневном употребом.

Та карактеристика екран телефона чини готово неуништивим. Званичници из јужнокорејске компаније нису даље коментарисали екран, као ни начин на који су успели да идеју спроведу у реалност.

Нови смартфон поседује и такозвано задње дугме, које је први пут виђено на хендсет уређају "Г2" исте компаније, а које олакшава употребу телефона једном руком. Такође, опремљен је са две камере, главном од 13 мегапиксела и предњом од 2,1 мегапиксела, а софтверска иновација је опција QТхеатер, која омогућава бржи приступ фотографијама, сликама, видео-снимцима и Јутјуб клиповима директно са закључаног екрана.
Извор: RTS

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 6

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности