Центар за развој каријере

20.08.2013 14:25
FCC - Центар за развој каријере
канцеларија 025
Председник: Милош Каљевић

http://fonovcentar.rs/

ФОН-ов центар за развој каријере је непрофитна организација која на Факултету организационих наука постоји од 2004. године. Бави се обезбеђивањем потребних знања, вештина и искустава неопходних за развој индивидуалних каријера и пружањем подршке студентима при професионалном и стручном усмеравању и запошљавању.

У досадашњем раду, ФОН-ов центар за развој каријере је успешно организовао бројна предавања, семинаре, радионице, конкурсе и такмичења, а кроз пружање подршке хуманитарним пројектима и организацијом сопствених акција, промовисао је вредности хуманитаризма и волонтеризма међу студентима. Тим ФОН-овог центра за развој каријере интегрише теоријско знање и практично искуство кроз различите активности и пројекте.

Највећи пројекти ФОН-овог центра за развој каријере су „ФОНкламе“ - фестивал маркетинга и адвертајзинга, као и „Врућа столица“ – чији је основни циљ да се студентима приближе основни кораци при запошљавању и пружи могућност симулације пословног интервјуа у одређеним компанијама, а касније обезбеди и стручна пракса и посао у истим. Такође, од значајнијих пројеката ту су и „Знањем против Марфија“ – семинар о вештинама јавног наступа и презентовања, као и семинари „Лидери на ФОН-у“ и „ФОНапп“.