Global Entrepreneurs програм стручних пракси. Ти не мораш да почнеш из гараже!

Право време за почетак каријере? Овај тренутак! Један од начина за то јесте Global Entrepreneurs програм стручних пракси. Много ствари си научио на факултету или прочитао негде на интернету, сада је време да их тестираш у реалним ситуацијама, у иностранству на пар недеља.

Кроз овај програм добијаш могућност да у неком од иностраних старт уп-а испробаш своје вештине маркетинга, ИТ-а, пословне администрације и продаје а након тога да их унапредиш. Успут можеш побољшати комуникацију на страном језику који знаш, научити неки нови, прилике иду у недоглед, али не треба заборавити да колико уложиш толико добијеш, зато време трајања праксе, тачније, 6 до 8 недеља треба искористити на што бољи начин.

Оно што је потребно за ову праксу јесте да си студент, млађи од 29 година и поседујеш Б2 ниво енглеског језика. Наравно, уколико поседујеш и јаку жељу да радиш на себи, у динамичном окружењу просечног стару уп-а и проживиш једно кратко, интензивно али доста поучно искуство то је додатни знак да би из Global Entrepreneurs програма извукао максимум.

Више информација можеш добити на званичном сајту или се можеш пријавити.

У року од 24 часова, контактираће те неко из наше организације како би ти дао све потребне информације и помогао ти у процесу претраживања пракси.

AIESEC је присутан у преко 120 земаља и то га чини глобалном мрежом за лични и професионални развој младих. Ту могућност пружа кроз своје програме интернационалних пракси, чланство и одржавање едукативних и друштвено одговорних пројеката.

Изазови себе!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

13 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности